Geldmaat vervangt RaboBank pinautomaat in Beverwaard

Er wordt steeds minder betaald met contant geld. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, hebben de banken samen met Geldmaat de krachten gebundeld. Zo blijft contant geld op de lange termijn voor iedereen beschikbaar, bereikbaar, betaalbaar en veilig.

De Geldmaten zijn straks herkenbaar aan de gele kleur. We maken vooral gebruik van de bestaande automaten. Deze krijgen dan nieuwe software en het nieuwe Geldmaat-uiterlijk. Dat betekent voor de Beverwaard dat er dit jaar een ombouw gaat plaatsvinden van de RaboBank pinautomaat. Inmiddels is hiervoor toestemming gegeven. Dus Beverwaard behoud zijn pinautomaat!

Bij de herindeling heeft men rekening gehouden met verschillende criteria die nu ook worden gehanteerd, zoals een afstand van maximaal 5 kilometer (buiten steden), het aantal transacties, piekmomenten en de omgeving (winkelgebied, zorggebied, uitgaansgebied). Deze criteria leiden er in een aantal gevallen ook toe dat er automaten worden bijgeplaatst.

Wanneer de ombouw plaatsvindt in de Beverwaard is niet bekend, maar deze zal één dag in beslag nemen. De aankondiging van deze ombouw zal waarschijnlijk op de pinautomaat worden aangeven? Het hele landelijke ombouw traject is gestart in 2019 en duurt voort tot in 2020!

Voor meer info en vragen kijk op de website van Geldmaat 

Bron: Geldmaat.nl, foto Beverwaardigheden.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.