Gebiedsnetwerker mevrouw Hof verlaat IJsselmonde

M. Hof verlaat IJsselmonde
M. Hof verlaat IJsselmonde

Het doet best een beetje pijn om weg te gaan, maar…. Rotterdam wil wel graag de “Big City” zijn, maar is en blijft een dorp dus…. we komen elkaar zeker weer tegen!!!

Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Zonder jullie was mijn werk nooit zo leuk geweest en ik denk met veel plezier terug aan de resultaten die we met elkaar geboekt hebben !

Binnenkort ben ik niet meer in IJsselmonde werkzaam. Na 12 jaar IJsselmonde ga ik een nieuwe uitdaging aan in Delfshaven (Bospolder). De precieze overgangsdatum is nog niet bekend, maar zal rond 1 februari liggen. De komende weken kom ik bij jullie langs om even gedag te zeggen en mijn opvolgster te introduceren.

Dat was de tekst die de Beverwaardigheden in zijn mailbox vond van Mevr. Hof. Zij is dus 12 jaar het gezicht geweest voor de (deel)gemeente in IJsselmonde. Zij was regelmatig aanwezig in onze wijk tijdens evenementen. Ook had zij in de loop der jaren een groot netwerk aangelegd met bewoners, politie, winkeliers, Roteb, Stadstoezicht en niet te vergeten het Facebook van Beverwaard waardoor zij nog uitdrukkelijker in beeld kwam als Gebiedsnetwerker voor IJsselmonde.

Een dankwoord hier op deze website is op zijn plaats aan Mevr. Hof en veel succes! Delfshaven krijgt een ervaren Gebiedsnetwerker vanuit IJsselmonde die van grote waarde is. Wie haar opvolger of opvolgster wordt is niet bekend, dat horen we dus in de komende tijd.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.