Gebiedscommissie heeft een nieuwsbrief

Sinds kort zijn er dus Gebiedscommissie’s na de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. U heeft daar vast wel het e.e.a. over gelezen of gehoord. De informatie die nu tot u toe komt is ook iets anders geworden in die zin dat de deelgemeente websitepagina nu onderverdeeld is in wijken die in IJsselmonde liggen. De informatie kunt u per wijk waar in uw woont lezen. Daarnaast ook nieuws en informatie over bijvoorbeeld de Gebiedscommissie, bewonersinitiatieven, bekendmakingen etc….

Sinds kort heeft de Gebiedscommissie ook haar eigen nieuwsbrief. Hierin staan nuttige informatie van wat zij zijn, en doen in het gebied van IJsselmonde. Deze brief kunt u bijvoorbeeld lezen via het Facebook van Beverwaard, Lombardijen, en Hordijkerveld. Hij wordt ook uitgedeeld, maar komt hij helaas niet standaard in de brievenbus. Het budget is daarvoor niet toereikend. Men probeert de brief ook op strategische punten te distribueren bijvoorbeeld in seniorencomplexen en wijkgebouwen in IJsselmonde. Tevens gaat u deze voortaan ook lezen op deze website met een link die ook op de website staat van gebied IJsselmonde.

De nieuwsbrief is geen vervanger van het welbekende IJsselmonde Magazine die per kwartaal standaard in de bus viel bij elke inwoner van IJsselmonde. Men laat weten dat het nog niet duidelijk is of deze terugkeert. Dit wordt door de gemeente van Rotterdam nog besloten. U begrijpt dat hier een heleboel kosten mee gemoeid zijn in een tijdperk waar alles digitaal gaat via internet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.