‘Flits en het Magische huis’ en ‘Tracks’ in cinema Islamundi

Filmtheater Islamundi
Filmtheater Islamundi

Animatiefilm ‘Flits  het magische huis’ in Cinema Islemunda

Animatiefilm met de stemmen van o.a. Irene Moors, Bram Moszkowicz, Patrick Martens en Rotterdammer Jandino Asporaat.

Flits, een achtergelaten jonge kater, komt tijdens een heftige storm terecht in een mysterieus herenhuis. Dit huis wordt bewoond door een oude tovenaar genaamd Lawrence. Lawrence deelt zijn sprookjeswereld samen met een aantal huisdieren en enkele speelgoedfiguren. Jack het Konijn en Maggie de Muis zijn bezig een plannetje te maken om hem zo snel mogelijk weg te jagen.
Vanaf dat moment smeden de bewoners een plan om het huis om te toveren tot een spookhuis, met als hun geheime wapen Flits!

Islemunda, Podium van IJsselmonde, Herenwaard 17 vertoont woensdagmiddag 19 november om 14:00 uur de Nederlands gesproken fantasievolle en humoristische animatiefilm ‘Flits en het magische huis’.
Kijkwijzer: alle leeftijden.
Entreeprijs € 3,00.

_________________________________________________________________________

Liefhebbers van het land Australië opgelet! Op woensdag 19 november draait de film ‘Tracks’ in het theater van Islamundi.

‘Tracks’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de jonge Australische Robyn Davidson die van Alice Springs naar de Indiase Oceaan liep. Drama over een jonge vrouw die meer dan 2500 kilometer door de woestijn van Australië reist met haar vier kamelen en trouwe hond.

Het enige contact dat ze toelaat is met fotograaf Rick Smolan die vanuit New York invliegt om haar ongelofelijke reis vast te leggen op camera voor de National Geographic.
Dit simpele uitgangspunt levert prachtige beelden op. Mia Wasikowska speelt de sterren van de hemel in dit waargebeurde drama. Het is een zeer inspirerende rol van een vrouw die zich niet uit het veld laat slaan.

Islemunda, Podium van IJsselmonde, Herenwaard 17, vertoont woensdagavond 19 november om 20.00 uur, de Australische reisavonturenfilm ‘Tracks’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.