Film ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ in cinema Islemunda

Toen Was Geluk Heel Gewoon in cinema Islemunda
Toen Was Geluk Heel Gewoon in cinema Islemunda

‘Toen was geluk heel gewoon’

Een mooie film die als serie jaren op de Nederlandse televisie was te bewonderen was en veel kijkers trok, en u kunt hem gaan zien in de cinema van Islemunda op 10 december!

1974. Het Nederlandse voetbalelftal heeft zojuist de heroïsche WK-finale verloren van aartsrivaal West Duitsland. Het hele land is in rouw en Jaap Kooijman gooit uit pure frustratie de splinternieuwe televisie uit het raam. Deze gebeurtenis is de opmaat voor de rest van de film.

‘Toen was geluk heel gewoon’ in Islemunda. Gerard Cox en Joke Bruijs in Islemunda te zien in Toen Was Geluk Heel Gewoon.

Woensdagochtend 10 december om 11:00 uur, en in de avond om 20:00 uur wordt in Cinema Islemunda de Nederlandse komedie ‘Toen was geluk heel gewoon’ vertoond.

De entree bedraagt € 5,00
Voorverkoop: www.islemunda.nl

Islemunda, Podium van IJsselmonde, Herenwaard 17

_________________________________________________________________________

‘Kleine Nicolaas gaat op vakantie.’

Het grote moment van de zomervakantie is aangebroken. De kleine Nicolaas, zijn ouders en omi vertrekken richting zee. Op het strand maakt Nicolaas al gauw nieuwe vrienden. Ben is niet met vakantie, want hij woont daar, Freddy lust alles lust, zelfs vis. Djodjo praat niet zoals hen praat omdat hij uit Engeland komt. Paul doet niets anders dan huilen. En Koen wil altijd gelijk hebben. Maar Nicolaas leert ook Isabelle kennen, een meisje dat hem voortdurend met grote ronde en verontrustende ogen aanstaart. Hij verdenkt zijn ouders ervan dat ze hem willen verplichten om met haar te trouwen. De misverstanden stapelen zich op en de streken beginnen. Eén ding is zeker: het zal voor iedereen een onvergetelijke vakantie worden.

Islemunda, Podium van IJsselmonde, Herenwaard 17 vertoont woensdagmiddag 10 december om 14:00 uur de Nederlands gesproken komedie ‘Kleine Nicolaas gaat op vakantie’.

Kijkwijzer: 6 + Entreeprijs € 3,00. Voorverkoop: www.islemunda.nl

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.