Deel straatverlichting Beverwaard brand niet

Straatverlichting

Dinsdagavond bleef een deel van de straatverlichting in de Beverwaard uit! Onbekend is tot nu toe wat de oorzaak is. Wel is er in het meldingssysteem te zien dat er op de Schinnenbaan een lamp niet brand door een defecte voedingskabel. Citytec zal deze binnenkort gaan vervangen, valt te lezen in het systeem?

De straten waar het licht niet aan is gegaan is redelijk groot! De parkeerplaats aan de Keverborgstraat bleef uit. De aangrenzende straten waaronder het Rijckholterf en parallel daaraan het voetpad van Rhijnauwensingel richting Beverwaardseweg alsmede Alerdincksingel, Slangenburgweg en het plein. Een deel van de Schinnenbaan is ook donker!

De gemeente is dus op de hoogte gesteld, maar de oorzaak is dus nog niet bekend, dus reparatie zal op zich laten wachten.

Dit jaar was er ook een ander deel van de Beverwaard donker, na vele meldingen bleek het om een defecte voedingskabel te gaan. Die is toen vervangen door Citytec het bedrijf welke het onderhoud voor de gemeente Rotterdam uitvoert!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.