De wijkagent Twittert

De wijkagent gaat ook mee met zijn tijd op sociale media. Dit kan handig zijn bij een voorval in de wijk of elders in Rotterdam. Soms vragen zij ook uw aandacht over een voorval uit het verleden. Vermissingen van personen of getuigen van een aanrijding gaat meestal via het account van de politie, tevens worden berichten ook vaak geretweet door agenten. Het is daarom handig om de wijkagenten te volgen via Twitter in uw wijk of omgeving.

Zo moest agent  @DRijneveldshoek gisteren 16 juni ingrijpen op de Beverwaardseweg, een man ging daar door het lint. Samen met collega @JA_Fioole werden 2 mannen aangehouden, waarvan 1 met verzet i.v.m. bedreiging. De mannen werden gepepperd, en er kwam een politiehond aan te pas.

Niet veel later werd er een bestuurder van een Quad staande gehouden op de Oostdijk te Rotterdam. De man had enkele uren daarvoor de Quad zojuist in zijn bezit, en dacht deze even uit te testen. Voor zijn onbesuisde rijgedrag werd hij bekeurd.

Nog meer twitteraccounts van de politie en de wijkagenten @Politie_Rdam@Agent_Kaya@POL_Jurgens@POL_dBoef@GH_Versluis

De politie in IJsselmonde heeft ook een Facebook, daar ziet u ook waar de agenten dagelijks mee bezig zijn om uw buurt veilig te houden, Politie Rotterdam IJsselmonde.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.