De twaalfde man staat op in Beverwaard, straten kleuren Oranje

Deurnesingel
Deurnesingel

Het is nog maar een paar weken totdat het eerste fluitsignaal klinkt voor de eerste wedstrijd van de eindronde van het WK 2014 in Brazilië. Ons Oranje-team gaat daar de nationale trots verdedigen voor Nederland, en zo langzamerhand kleurt heel ons land weer oranje.

Ook in de straten van de Beverwaard begint de voetbalkoorts al aardig toe te nemen. De slingers vlaggen groot en klein, sieren de tuinen of voorgevels inmiddels. Ook staat hier en daar een beeldje met de leeuw voor een raam. De slinger met vlaggetjes gaan van boom tot boom en de lantaarnpalen worden er ook bij betrokken.

Valkenburgsingel
Valkenburgsingel

 

Aan de Goederaadweg hangt bijvoorbeeld de galerij vol met slingers, maar op de Valkensburgsingel en de Deurnesingel hangen de slingers met oranje vlaggetjes werkelijk overal. Welke de mooiste versierde WK-straat is mag u zelf bepalen aan de hand van beide foto’s. Na anderhalf uur fietsend door de wijk op zoek naar het WK gevoel, kun je rustig vaststellen dat de twaalfde man opgestaan is in de Beverwaard. Het WK kan beginnen!

P.s. de overige foto’s gaan naar Facebook Beverwaard Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.