De Buurtpas heeft een nieuwe actie

Buurtpas
Buurtpas

Zoals bekend is de Buurtpas in het leven geroepen om ouderen die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen te ondersteunen met (gratis of met korting) op maat gemaakte diensten en producten. Op dit moment heeft de Buurtpas 8000 leden verspreid door heel Rotterdam.

En dit viert de Buurtpas dan ook met een actie dat tot ’t einde van 2016 loopt. Namelijk dat een ieder (ook jongvolwassenen met een zorgvraag) nu gratis lid kan worden van de Buurtpas en het héle jaar door kan genieten van producten en diensten aan huis met aantrekkelijke kortingen!

U kunt een bestelling plaatsen voor bijvoorbeeld de klussendienst, de maaltijdservice-, een opticien of een kapper aan huis. En altijd met korting of gratis! Dus vooral handig voor mensen die niet veel buiten komen of slecht ter been zijn en meer hulp kunnen gebruiken. De pas heeft veel noemenswaardige huis-aan-huis-services die ook de mantelzorgers een beetje ontlasten!

Ook zit er een  voordelige ongevallenverzekering in het pakket. Één pas geldt voor een heel huishouden.

Om meer te weten te komen over de op maat gemaakte (gratis) producten en diensten kijk dan op www.buurtpas.nl of kom op één van de bijeenkomsten van de Buurtpas ambassadeurs bij u in de buurt. Zij zullen gauw bij uw verzorgingshuis langskomen en u alles uitleggen over de voordelen van de Buurtpas en  kunnen u gelijk inschrijven!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.