Cardio Kickboxing uit Beverwaard genomineerd voor RET ‘Aardig Onderweg Award 2016’

Juliën van Toer
Juliën van Toer

Juliën van Toer is gisteren tijdens de Pitchdag genomineerd voor de RET ‘Aardig Onderweg Award 2016’.

Uit 24 kandidaten nomineerde de vakjury gisteren op 2 april, 9 finalisten voor de 3 categorieprijzen. Deze categorieën zijn: Ondernemen, Kunst, cultuur & sport en Samenleven. De winnaars per categorie strijden tegen elkaar voor de publieksprijs. Juliën van Toer ging gisteren dus door in de categorie Kunst, cultuur & sport!

De winnaars van deze juryprijzen worden op vrijdag 22 april bekendgemaakt. Maar daar eindigt het avontuur van de winnaars niet. De winnaars van de juryprijzen hebben dan een paar weken de tijd om de harten van het publiek te winnen en zo de felbegeerde publieksprijs te winnen. De prijzen worden uitgereikt aan de winnaars tijdens een spetterende show in het Nieuwe Luxor Theater op vrijdag 27 mei.

“Juliën Van Toer is aardig onderweg, omdat al vijf jaar lang vrijwillig en belangeloos vijf dagen in de week Cardio Kickboks lessen geeft aan zowel jongeren als volwassenen. zijn activiteiten zijn begonnen op straat om de hangjeugd van de straat te houden. Inmiddels heeft hij een eigen zaal gekregen in wijkgebouw de Focus in Beverwaard. De doelstelling van zijn trainingen is het verbeteren van de prestaties op zowel lichamelijk- als geestelijk niveau. Hij leert zijn leerlingen het lichaam te beheersen, assertiever te worden, discipline bij te brengen, na te denken over het leven en leren te communiceren zonder geweld. Zijn lesprogramma bestaat uit hardlooptrainingen, trainen van de drie grote spiergroepen, Cardio kickboxing, bootcamp, rollenspellen, meditatie training en thema kringgesprekken. De lessen zijn te volgen op ieder trainingsniveau en erg afwisselend. Dankzij zijn trainingen staan veel mensen weer positief in het leven een leuke bijkomstigheid is dat zij gezonder zijn geworden doordat zij niet meer thuis op de bank zitten maar actief aan het sporten en kilo’s verliezen. Naast de trainingen activeert hij ook andere vrijwilligers om gratis sportlessen op te zetten. Naast het Cardio kickboxen wordt er door zijn vriendin ook Zumba dans lessen gegeven. Zij leven onder het motto: Samen sta je sterk”. Wanneer je als stad de handen in een slaat om de samenleving te verbeteren”.

Op maandag 11 april presenteren de 9 genomineerden zich aan de vakjury.

Op vrijdag 22 april worden de winnaars van de vakjuryprijzen bekend gemaakt. De drie winnaars van de vakjuryprijzen zijn direct ook de 3 genomineerden die kans maken op de publieksprijs.

Stemmen via internet op jouw favoriete kandidaat voor de publieksprijs kan na de bekendmaking van de winnaars. Op de avond van de Awardshow, op vrijdag 27 mei, kan je ook via sms stemmen. Aan het einde van de Awardshow weten we wie de meeste stemmen heeft verzameld en van wie zijn/haar grote droom in vervulling gaat.

Natuurlijk is ook dit jaar de Awardshow live te volgen op RTV Rijnmond.

Bron: RET website Aardig onderweg Award. Foto: Fotojoop.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.