Boze brief GC IJsselmonde naar wethouder over Park Twee Heuvels

Park de Twee Heuvels

Donderdagavond heeft de Gebiedscommissie IJsselmonde tijdens haar vergadering besloten om een boze  brief te sturen over het besluit om woningen te bouwen in Park Twee Heuvels. Eerder had de commissie een advies gegeven om géén woningen te bouwen. Marjan Gonsalvez (Leefbaar) heeft hierover nog de gemeenteraad toegesproken.

Wethouder Schneider heeft nu een brief gestuurd naar de commissie, dat hij dit een uitstekend advies vond. Daarom wil hij het aantal woningen in het park sterk beperken. Maar dat was het advies helemaal niet. Harm de Oude (GroenLinks) zegt: ‘Bewoners willen helemaal geen woningen in het park, en dat hebben wij dan ook geadviseerd. Bewoners hebben dit duidelijk laten weten bij iedere inspraakmogelijkheid die er is geweest. Zij voelen zich nu volstrekt niet serieus genomen’.

Ook een beperkt aantal is al te veel. Er is nog genoeg ruimte om te bouwen in IJsselmonde. Het is de taak van de Gebiedscommissie om bewoners te betrekken bij besluiten, maar op deze manier wordt dat wel erg lastig gemaakt.

Tekst via GC-lid H. de Oude

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.