Bouwmarkt Bolnes sluit haar deuren

Bouwmarkt Bolnes aan de Boelewerf 4, in Ridderkerk gaat haar deuren sluiten! Voor de Beverwaard is deze “doe-het-zelf-zaak” een begrip geworden de laatste jaren.

Voorheen droeg het de naam van het consortium MultiMmate, maar sinds vorig jaar april ging het verder onder de naam Bouwmarkt Bolnes.

De reden dat het bedrijf stopt is toch wel verrassend te noemen! Een faillisement is niet aan de orde! Het pand wordt verkocht aan een andere eigenaar!

De huidige eigenaar, D. Bouter van de bouwmarkt, laten weten dat hij het verkoopt aan een autobedrijf die het pand al langere tijd op het oog heeft, meldt hij tegenover deze website.

Hij is er eerlijk over: “Ik ben nu 62 jaar, dus heb ik samen met mijn financiële adviseur de overweging gemaakt”. “Een mooie kans om te stoppen”, verteld hij verder, maar benadrukt wel dat hij die paar jaar tot zijn pensioen de bouwmarkt ook nog wel open had willen houden.

Ooit begon de zaak in Bolnes op de hoek van de La Reijstraat/Vechstraat, op steenworp afstand van de Beverwaard. Daarna verhuisde de bouwmarkt naar een groter pand aan de Boelewerf 4. Daar droeg het dus jaren de naam Multimate op de voorgevel tot vorig jaar april 2018.

Het zal zeker een aderlating zijn voor zijn klantenkring die vooral uit de  Beverwaard kwam, want zij moeten straks verder weg om “doe-het-zelf” spullen te kopen! Daarnaast zullen de klanten het advies, de deskundigheid alsmede de klantvriendelijkheid gaan missen!

Medio oktober zal de bouwmarkt haar deuren sluiten, maar wie nu nog wat artikelen nodig heeft kan dit met 30% korting kopen, zo liet de eigenaar weten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.