Blijft 2e hands winkel Alexis nu wel of niet?

Alexis aan de Oude Watering
Alexis aan de Oude Watering

Leeg verkoop, alle spullen moeten weg, en 50% korting. Dat staat er op dit moment te lezen op de ingangsdeuren van 2e hands winkel Alexis aan de Oude Watering.

Onzekere tijd voor de eigenaar van Alexis, als de Beverwaardigheden de reden vraag waarom de aanplakbiljetten op de voordeur te zien zijn. Officieel heeft hij een contract voor 18 maanden voor deze winkelruimte, en deze zijn voorbij sinds de opening in september 2013.

Gebleken is dat er zeker markt voor is voor 2e hands spullen in de Beverwaard. Dat blijkt ook wel in de aantallen bezoekers die dagelijks het voormalige pand binnen lopen waar vroeger Blokker gevestigd was. Ik wacht nog steeds op uitsluitsel van de eigenaar waarvan ik deze winkel huur, aldus de eigenaar, en dat kan elk moment plaatsvinden. Tussen de regels door laat hij weten dat de ruimte niet goedkoop is, en om straks op stel en sprong de winkel leeg te moeten ruimen wordt er niets meer aangevoerd en vandaar ook de aanplakbiljetten op de voordeur. Wordt dus vervolgd!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.