Bewoners denken mee over verbetering speelplekken

Skatepark Vosbergenpad

Donderdagavond 7 november was er een bewoners bijeenkomst in het wijkgebouw de Focus! Doel hiervan was om samen met Stadsbeheer mee te denken over een update van de speelplaatsen rondom de Deurnesingel.

Helaas waren er weinig bewoners aanwezig, maar desondanks werd het een vruchtbare bijeenkomst over de toekomst van de speelplaatsen rondom de Deurnesingel, waaronder het kinderspeelplaatsje en het skatepark! Daar ging eerst de nodige inventarisatie vooraf vanuit het heden en verleden, en daarna werd er gekeken hoe deze eruit moesten gaan zien.

Om maar een paar voorbeelden te noemen, de bereikbaarheid van de zendmast voor onderhoud kan beter en met name de ondergrond. Kan de verlichting van het skatepark verbeterd worden? Nu fietst of loopt men er niet graag langs, terwijl het langsgelegen fietspad een verbindende functie heeft tussen de Beverwaard en Oud IJsselmonde!

Het werd een constructieve bijeenkomst met voorstellen richting de aanwezige mensen van Stadsbeheer Zuid-Oost!  Een tipje van de sluier kan er opgelicht worden, en wel deze dat de aanwezige bewoners voorgesteld hebben op meer diversiteit van nieuwe speeltoestellen op het skatepark met een sportief karakter! De opmerkingen van de bewoners zullen meegenomen gaan worden door Stadsbeheer Zuid-Oost. Het plan wordt op een later tijdstip naar de bewoners geprensteerd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.