Bewoner krijgt proces verbaal voor vuilniszak naast container

Proces verbaal voor bewoner
Proces verbaal voor bewoner

Een bewoner heeft een boete gekregen van maar liefst €115,= voor het verkeerd aanbieden van zijn huisvuilzak. Deze was neergezet naast een ondergrondse container die waarschijnlijk vol was. Een belletje naar de Roteb had deze boete voor de bewoner kunnen voorkomen of eventueel de vuilniszak te deponeren in de container 50 meter verderop.

De bewoner koos er voor om de zak naast de container te plaatsen, en dat had hij of zij beter niet kunnen doen. De inhoud van de opengescheurde vuilniszak door de vogels lag dwars over de straat heen met een afgrijselijk gezicht, en stank tot gevolg. Afgelopen weekeinde lag daar ook al een vuilniszak over straat. Overige bewoners ergerden zich toen ook groen en geel aan. Nu lag er dus weer een complete inhoud over straat op diezelfde locatie.

Ditmaal kon de boosdoener achterhaald worden, omdat daar een aanwijzing voor was bij de inhoud van het restafval. Gisterenavond kon de bewoner een proces verbaal in ontvangst nemen, en die werd overhandigt door de Stadswacht die de zaak in behandeling hadden genomen!

Bron; Facebook Beverwaard Magazine

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.