Beverwaards zangtalent Naaz, steelt vele harten

Naaz

In januari van 2014 trad Naaz op bij een nieuwjaarsreceptie in IJsselmonde. Toen werd er al gezegd dat zij een zangtalent was. Door het aanwezige geroezemoes in de zaal was het optreden niet helemaal goed te volgen. De enige tonen die hoorbaar waren deed het vermoeden dat er zeker iemand stond te zingen met een mooie stem. Dit soort talenten komen ergens wel een keer boven drijven.

Naaz komt uit Beverwaard, en via het Facebook Beverwaard Magazine, en op Twitter was haar optreden van afgelopen zaterdagavond 30 augustus aangekondigd. Zij zou meedoen aan het talentenjacht programma van RTL4, Holland’s Got Talent. Achteraf blijkt dat een behoorlijk aantal mensen Naaz hebben zien optreden.

De jonge dame van amper 16 jaar stond daar op de bühne voor een groot publiek en drie juryleden die zij van er moest overtuigen dat zij een talent was. Het nummer dat zij ten gehore bracht “Nobody’s Said” bleek een achterliggende gedachte te hebben van wat zij heeft meegemaakt. Naaz heeft het nummer namelijk zelf ook geschreven en gecomponeerd!

Publiek en jury waren na afloop enthousiast over haar optreden (wie niet?). Na de uitzending van Holland’s Got Talent stroomde de reactie’s op verschillende sociale media binnen, zoals haar eigen Facebook en Twitter, maar ook op die van Beverwaard Magazine, deze ontplofte een beetje met over de honderd. Ook hier lovende woorden over het optreden van Naaz.

Of er een carrière voor haar is weggelegd zal de toekomst uitwijzen. In ieder geval was de jury het unaniem met elkaar eens dat ze naar de volgende ronde moest gaan. Blijf dus kijken de komende weken naar Holland’s Got Talent op RTL4.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.