Beverwaarders treden op voor koningin Maxima

Women Connected mocht optreden voor Konigin Maxima

Het was woensdag een spannende dag voor een aantal dames uit Beverwaard en vanuit het overige Rotterdam Zuid. Zij mochten optreden die dag voor koningin Maxima die het nieuwe Theater Zuidplein kwam openen.

De dames die behoren tot Women Connected moesten dit tot vandaag geheim houden, dat was een hele opgave! Maar het is hen uiteindelijk gelukt. Helaas zat een selfie met de koniging er niet in, er waren namelijk strikte regels aan verbonden. Toch de konigin in het echie ontmoeten en voor optreden zal hen lang bijblijven.

Women Connected maakt betekenisvolle theatrale voorstellingen door de ogen van de vele vrouwen in een multiculturele stad als Rotterdam.

Konigin Maxima opende het theater Zuidplein

Wij hebben een artistiek doel met een sociale werkwijze.
Wij zijn cultureel divers en inclusief.

Women Connected is het grootste podiumkunsten netwerk voor vrouwen in Rotterdam. Wij komen van over de hele wereld. In Rotterdam zijn wij met elkaar verbonden, delen wij onze verhalen en treden wij op in het theater.

Women Connected gelooft in een mooiere samenleving waarin vrouwen van alle culturen, generaties en achtergronden in hun kracht staan met gelijke kansen om te groeien en bij te dragen.

De ontmoeting met de koningin daar blijft het niet bij, want vrijdag 16 oktober 2020, om 13.30 en 19.30 uur staat Women Connected met “Stille Heldinnen Disco” tijdens de openingsweken geprogrammeerd in de grote zaal van het nieuwe Theater Zuidplein.

Voor meer info: womenconnected.nl

Foto’s Beverwaardigheden.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.