Autobestuurder ramt hekwerk aan Oostdijk

Bestuurder ramt hekwerk aan Oostdijk

Afgelopen nacht van maandag op dinsdag heeft een bestuurder van een voertuig het hewerk geramd aan de Oostdijk! Het ging om een eenzijdig ongeval op de kruising vlak voor de Bovenstraat.

De bestuurder is na het ongeval doorgereden zo wist te politie te melden aan de beheerder van de dijk, de schapenhouder. Die werd opgetrommeld omdat zijn schapen weleens de Oostdijk op konden lopen. Dat gebeurde uiteindelijk niet.

Hoewel de bestuurder een flinke schade achterliet aan het hekwerk, bleek ook straatmeubilair kapot te zijn gereden waaronder een verkeersbord. Het moet  een groene auto geweest zijn daar verfsporen op gevonden werden. Tevens is er ook een reclame plaatje gevonden die waarschijnlijk op de kentekenplaat heeft gezeten (zie foto). Het gaat om een auto van poolse afkomst!

Het hekwerk is door de schapenhouder professorisch gemaakt, maar de eigenaar van de dijk, het waterschap, zal deze een deel daarvan moeten vervangen.

Heeft u informatie over het ongeval of heeft u een voertuig gezien die voldoet aan de omschrijving van de kleur met schade en waarschijnlijk een pools kenteken? Neem dan contact op met de politie 0900-8844

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.