Wéér alarm overlast, oorzaak Ark van Noach

Ark van Noach afgemeerd bij Krimpen aan de IJssel.

Afgelopen weekend was het weer raak! Tot in de verre omtrek hadden bewoners in IJsselmonde en zelfs in Ridderkerk last van een alarm in de nachtelijke uren. Vele bewoners werden hierdoor uit hun slaap gehouden.

Ook nu duurde het weer erg lang voordat het alarm, een “Slow Whoop geluid” het zwijgen werd opgelegd. Vele klachten kwamen binnen bij de meldkamer van de politie over het geluid die uren lang afging.

Het geluid kwam ook nu weer net zoals onlangs op 21 april vanaf de overzijde van de Maas in de gemeente Krimpen aan de IJssel. Toen werd het niet echt duidelijk wie af wat de boosdoener was.

Bij navraag door deze website bij de gemeente Krimpen aan de IJssel kwam er duidelijkheid. Het probleem bleek te komen vanaf de “Ark van Noach” die al enkele jaren daar aan de kade ligt afgemeerd! Toen zij van de problemen hoorde van afgelopen weekend is men aan de slag gegaan. Het technisch probleem is verholpen, en bij een volgende keer is het telefoonnumer van een contactpersoon nu bekend bij de politie. De gemeente verwacht dat dit niet meer nodig is in de toekomst!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.