Agenten arresteren ‘slapende’ autodieven in Beverwaard

De politie heeft vrijdagmiddag een gestolen auto klemgereden in Rotterdam-Beverwaard. De vier inzittenden zijn aangehouden.

Agenten zagen de vier in de auto rijden op de Beverwaardseweg en wilde hen controleren. Ze gaven de bestuurder een stopteken, maar die trapte daarop het gaspedaal verder in.

Een korte achtervolging door de wijk volgde, waarna de wagen tot stilstand kwam op de Schinnenbaan. Agenten wisten gelijk een van de inzittenden aan te houden. Buurtbewoners gingen samen met agenten achter de overige drie jongens aan.

Tijdens de klopjacht kwam er informatie bij de politie binnen dat twee verdachten zich in een woning hadden verstopt. Agenten vonden de twee in een slaapkamer van de woning. Ze deden alsof ze sliepen en bleken daarbij ‘vergeten’ te zijn hun kleding uit te trekken.

Ook de vierde verdachte kon in de omgeving worden aangehouden. De jongens zijn in de leeftijd van 16 tot 18 jaar en komen uit Rotterdam en België. De gestolen auto is afgevoerd naar de forensisch opsporingsafdeling voor onderzoek

Bron: RTV Rijnmond, foto Beverwaardigheden.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.