Kruispunt Cannenburchstraat/Beesdestraat zaterdag afgesloten

Werkzaamheden later klaar

Het geduld van de weggebruikers wordt behoorlijk op de proef gesteld omtrent de herinrichting van de entree van de Beverwaard. Het ziet ernaar uit dat zij tot zaterdag in de namiddag moeten wachten eer zij het kruispunt aan de Cannenburchstraat weer kunnen gebruiken. Het kruispunt blijft zaterdag 21 oktober ook nog afgesloten tot 16:00 uur als we de aanduiding lezen via een tekstkar!

Getracht is om te achterhalen waarom? Mogen we misschien concluderen dat er toch meer tijd nodig is om het karwei af te maken? Vanaf vandaag donderdag de 19e, is de Cannenburchstraat afgesloten en vrijdag 20 oktober is deze ook dicht. Zaterdag de 21e komt daar dus ook bij!

Vandaag was de Beesdestraat nog toegankelijk, maar of dat de komende twee dagen ook nog zo is? Uiteindelijk moet het kruispunt voor de trambaan ook nog opnieuw aangelegd worden, en volgens de aanduiding is het gehele kruispunt Cannenburchstraat/Beesdestraat zaterdag 21 oktober dicht voor het verkeer.  Eerder werd er nog vanuit gegaan dat vrijdag 20 oktober de werkzaamheden zouden zijn afgerond!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.