Werkzaamheden A16 bus 83 rijdt niet verder dan Oud IJsselmonde

Door wegwerkzaamheden aan de parallelbaan van de van Brienenoordbrug rijdt buslijn 83 komende twee weekeinde niet verder dan Oud IJsselmonde!

Vrijdag 9 september van 21:50 uur t/m zondag 11 september 2016 tot einde dienst, en van vrijdag 16 september van 21:50 uur t/m zondag 18 september 2016 is voor buslijn 83 van de RET tot einde dienst een gewijzigde ingekorte route van kracht.

De bus blijft wel dus gewoon rijden naar Oud IJsselmonde maar zal daarna niet over de van Brienenoord rijden richting Kralingse Zoom. De route loopt dan weer terug naar Keizerwaard. Vanaf de halte Roelantweg slaat de bus linksaf naar de Tristanweg. Vervolgens linksaf de Benederijweg op, om daarna weer linksaf de Koninginneweg op te rijden.

Hierdoor vervallen er meerdere haltes op Oud IJsselmonde richting de Keizerswaard, waaronder de haltes IJsselmondseplein en de van Hoochstratenweg, maar er zijn tijdelijke vervangende haltes, Koninginneweg voorbij Benedenstraat, en Koninginneweg voor Hoochstratenweg.

Ondanks dat de parallelbaan wordt afgesloten blijft de hoofdrijbaan op de A16 wel beschikbaar. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website van AnaarBeter.nl  

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.