Wereldrecordpoging bellenblazen in Beverwaard

Wereldrecordpoging bellenblazen in Beverwaard

Vandaag was het zover! Zeeman had een leuke actie bedacht om haar 50 jarig bestaan te vieren. Om klokslag 14:00 uur gingen bij 198 filialen in Nederland van Zeeman duizenden bubbles de lucht in. Ook de filialen in het buitenland, zes in aantal, werd ook meegeblazen voor deze internationale poging.

Doel was om het wereldrecord bellenblazen te verbeteren welke nu nog op naam stond van het Verenigde Koninkrijk.  Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op de been te krijgen en dit record te vestigen.

In Beverwaard is er ook een filiaal van deze textielgigant, en vroeg de klanten om hulp. Na een inschrijving kreeg men het wel bekende busje met vloeibare zeep overhandigd. Kinderen met ouders of met opa’s en oma’s produceerde een enorme wolk aan bubbles toen het sein daar was van de medewerkster van Zeeman om te gaan blazen!

Na deze poging van vanmiddag worden alle inschrijvingen verzameld van alle filialen uit alle landen. Deze worden dus bij elkaar opgeteld om te bezien of het wereldrecord wordt overgenomen van het Verenigd Koninkrijk. Dat wordt dus afwachten!

Voor meer foto’s kijk op fotojoop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.