Vrijwilligersspeld IJsselmonde voor mevrouw Snoek uit Beverwaard

Mevr. Snoek en voorz. DGIJ Luuk Wilson

Deelgemeentevoorzitter Luuk Wilson heeft de Vrijwilligersspeld IJsselmonde opgespeld bij mevrouw Snoek uit de Beverwaard.

Mevrouw Snoek is gestopt als vrijwillig bestuurslid bij de Vereniging Bewonerscommissies IJsselmonde (VBC). De VBC en medewerkers van de deelgemeente IJsselmonde en woningcorporatie Woonbron deden de afgelopen 15 jaar nooit tevergeefs een beroep haar. Ze is bij vele projecten betrokken geweest, zoals de verkoop van woningen van de eerste complexen in de Beverwaard door Woonbron en de sloop van het middelste woonblok van complex 52, waar uiteindelijk de tropische tuin is aangelegd. In beide genoemde voorbeelden hield ze spreekuur en legde ze huisbezoeken af.

Bewonersschouw

Verder nam mevrouw Snoek tot voor kort deel aan de bewonersschouw die twee keer per jaar wordt gehouden in de Beverwaard. Ze wist precies waar structureel zwerfvuil lag en was heel goed op de hoogte van de staat van onderhoud van de buitenruimte in de Beverwaard. Meer dan eens kaartte zij zaken aan die niet klopten en had ook vaak een oplossing voor ogen. Niet alleen maar klagen, nee: vooral meedenken. Dat was en is het motto van mevrouw Snoek. Want ook al is zij gestopt bij de VBC en neemt zij geen deel meer aan de schouwen, als er een bewonersavond in haar buurt is, dan is ze altijd van de partij.

Bron: Dichtbij.nl

Foto: Pr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.