Vrijwilligers gezocht voor Bouwplaats Brienenoord

Nieuwbouw Buitenplaats Brienenoord zoekt vrijwilligers

De bouw is in volle gang. Met een fantastisch team van vrijwilligers werken we aan onze prachtige “Buitenplaats Brienenoord” die in de lente haar deuren zal openen. Ook nu bent u meer dan welkom om op doordeweekse dagen langs te komen op de bouwplaats, de koffie staat altijd klaar, of we zetten hem ter plaatse.

Een deel van onze vrijwilligers is doorgestroomd naar betaald werk, wat voor hen geweldig is, maar daardoor zijn wij op zoek naar versterking.

Daarom nu eerst een oproep:
Per direct zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zo’n 2 a 3 dagen per week samen met ons het pand te bouwen. Het werk is divers, soms sjouwen, soms verven, metselen, zagen. Het team is gezellig. Er is goede begeleiding, het eiland is prachtig en je werkt mee aan een heel bijzonder duurzaam gebouw.
Ken je mensen, of manieren hoe we aan nieuwe vrijwilligers kunnen komen? Of heb je zelf zin? Alle tips zijn welkom. Mail of bel metmarionhennink@gmail.com

DE VRIJDAG
Daarnaast hebben we speciaal voor mensen die al een druk bestaan hebben het volgende bedacht: DE VRIJDAG

Tijdens Zicht op Rotterdam (de werkweek waardoor we ooit op het Eiland terechtkwamen) bedacht een groep mensen het fenomeen De VRIJDAG. Het zit in tussen een werkdag en een weekend dag. Voortaan zou iedereen op vrijdag dat doen wat hij of zij belangrijk vindt en heel erg leuk. Dit idee gaan we straks in onze programmering volop ten uitvoer brengen (daarover later meer), maar als opmaat lanceren we nu als De VRIJDAG MEEWERKDAG.

Iedereen die wel eens een dagje wil helpen bij de bouw nodigen we uit dit op vrijdag te doen. We bouwen samen, zorgen voor een voedzame bouwlunch en sluiten af met een kleine bouwborrel. Zo help je ons vooruit en glij je al doende het weekend in.
Lijkt het je leuk? Meldt je dan aan door een mailtje te sturen naar maurice@spechtindestad.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.