Voorlopige beheerder voor Antonius IJsselmonde

Antonius IJsselmonde voorlopige beheerder
Antonius IJsselmonde voorlopige beheerder

Er kwamen wat zorgwekkende berichten vandaag naar buiten via de sociale media over het Antonius aan de Groene Tuin. “Senioren in de voormalige aanleunwoningen Antonius IJsselmonde LAURENS vragen zich af wie er mogen wonen in het voormalig verpleeghuis! Ze zijn ongerust en voelen zich niet meer veilig: geforceerde toegang, vies, iemand ineens naakt op dak, hangmannen voor de deur, dingen kapot.”

De Beverwaardigheden zocht de zaak uit, en het blijkt dat Laurens voor minimaal vijf maanden sinds 17 juni het beheer van het pand heeft overgedragen aan Stichting Meesteren Beheer. Tevens heeft zij haar hoofdkantoor hierin gevestigd. Deze stichting zou eventueel ook nog het pand willen kopen, maar Laurens benadrukt dat het ook verkocht kan worden aan een andere partij.

Het Antonius kwam vorig najaar gedeeltelijk leeg te staan nadat een deel van de zorginstelling verhuisde naar een nieuw pand op Rotterdam Zuid.

2 antwoorden op “Voorlopige beheerder voor Antonius IJsselmonde”

  1. De berichtgeving van de verhuur-/verkoopkwestie van Antonius naar haar bewoners is ronduit schandalig geweest; zonder de artikelen in de media hadden we tot op de dag van vandaag nergens iets van geweten, terwijl er al enige tijd mensen wonen (overigens tot nog toe zonder overlast).
    Pas door de bewoning zijn we gaan zoeken en hebben uw rubriek gevonden.
    Bij Laurens heeft men kennelijk nog nooit gehoord van inspraak of communicatie, waardoor meer wederzijds begrip ontstaat.

  2. Stond het allang om bekend bij taxi en ambulancepersoneel, slechte aanhoudende foute communicatie plus ernstige onhygiënisch voor ouderen maar ook revalidatieclienten vanuit Daniël den hoed.
    Echt schandalig wat hier gebeurde verkeerde medicatie geregeld en maaltijden vergeten etc.
    Is echt nachtmerrie geweest verblijf voor mij en veel andere doorgestuurde patiënten die niets wisten van mismanagement en verpleging.

Geef een reactie