Volgend jaar eerste festival in Park de Twee Heuvels

Park de Twee Heuvels

Het park de Twee Heuvels – in IJsselmonde – is volgend jaar aangewezen als locatie voor één van de vele locaties voor festivals in Rotterdam!

Ingegeven om festivals te verdelen over de stad om parken te ontzien gaan al een aantal evenementen niet door in 2020, of zijn dus verplaatst.

Voortaan moet er vier tot zes weken pauze tussen festivals in een park zitten, zodat de natuur zich kan herstellen en het park toegankelijk blijft. Ook is de op- en afbouwperiode van een evenement voortaan nog maar 7 tot 10 dagen. Ook worden er voortaan gewoonweg minder evenementen in parken georganiseerd, te beginnen in 2020.

De wethouder had dit jaar al aangegeven om eventueel in het Park de Twee Heuvels evenemementen te laten plaatsvinden! Inmiddels zijn al drie nieuwe evenementenlocaties gevonden: het Oeverpark Nesselande, het Merwe-Vierhavensgebied en Park de Twee Heuvels.

Hoewel het nog niet zeker is staat er een evenement gepland op 18 juli 2020 in het park in IJsselmonde via Rotterdam Festivals. Rotterdam-IJsselmonde verwelkomt fans van gabberhouse tijdens het nieuwe dancefeest Parkzicht Outdoor.

Het bericht over dit evenement kent nog wel wat vragen? Het park zou te klein zijn om dit evenement hierin te organiseren! Het evenement heeft een oppervlakte nodig van 50 ha! Het Park de Twee Heuvels is maar 25 ha groot. Gezien alle voorwaarden is het onmogelijk om daar een festival te organiseren.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.