Voedingskabel geeft probleem aan deel straatverlichting in Beverwaard

Straatverlichting

De laatste tijd blijft er veel straatverlichting branden op en in de zijstraten van de Cannenburchstraat. Of verlichting gaat juist niet aan! De gemeente heeft al een behoorlijk aantal meldingen ontvangen de laatste weken via hun systeem die daarvoor gebruikt wordt voor problemen in de buitenruimte.

De laatste dagen brand daar veel straatverlichting ook overdag, maar in de avonduren vallen die dan weer uit, en gaat de overige straatverlichting weer aan. Hierdoor ontstaat een onregelmatig verlichtingspatroon!  Meer als 30 meldingen komen vanuit het gebied tussen de Rhijnauwensingel, Oude Watering, Dijkje en de entree van de Beverwaard die begint bij de Cannenburchstraat.

Volgens de de gemeente zit het probleem in één of meerdere voedingskabels die de straatverlichting nu onregelmatig laat branden! Uit het meldingssysteem valt op te maken dat begin oktober de defecte kabel(s) zullen vervangen worden door netwerkbeheerder Stedin. Als alles volgens plan verloopt dan zal het probleem na 8 oktober opgelost moeten zijn!

Melden van defecte verlichting in de buitenruimte kan dus via de website van de gemeente Rotterdam of via de Buitenbeter App!!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.