Politie nog steeds op zoek naar veroorzaker ernstig ongeval Oud IJsselmonde

Misschien helpt dit artikel tot de oplossing van dit ongeval. Misschien komt de veroorzaker van dit ongeval tot bezinning, of meld de gezochte getuige zich alsnog bij de politie die tot de oplossing kan leiden naar dit ernstige verkeersongeval in 2014.

Die is nog steeds op zoek naar getuigen en de veroorzaker van het ongeval op de Koninginneweg in Oud IJsselmonde, waarbij op 30 september 2014 een 18-jarige vrouw uit Rotterdam ernstig gewond raakte. De veroorzaker van het ongeval reed door. De jonge vrouw overleefde het ongeval ter nauwer nood!

De vrouw reed in de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 september rond één uur op haar scooter over de Koninginneweg. Een getuige gaf aan dat hij op dat moment een harde knal hoorde. Hij ging kijken en zag een donkerkleurige auto wegrijden via de Koninginneweg in de richting van Beverwaard. Op datzelfde moment zag hij de vrouw op de grond liggen op de kruising van de Koninginneweg met de Van Hoochstratenweg en de Roelantweg. De man waarschuwde direct de hulpdiensten. De traumaheli is gaan vliegen en de Rotterdamse is naar een ziekenhuis gebracht. Hier werd duidelijk dat ze ernstig hoofdletsel had.

De dader reed na de aanrijding door. De Verkeersongevallengroep van de eenheid Rotterdam onderzoekt de aanrijding. Het is inmiddels duidelijk dat een man op een fiets, met een rode jas aan, als een van de eersten ter plaatse was. De politie vermoedt dat deze persoon waardevolle informatie kan geven over de toedracht van het verkeersongeval. Bent u die persoon met de rode jas op de fiets, of kent u deze persoon? Of hebt u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Meldt dit dan bij de Verkeersongevallengroep van de politie, eenheid Rotterdam, telefoon: 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Bron: Politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.