Twee doden bij schietpartij in woning Oud IJsselmonde

Kasteelweg
Kasteelweg

In Rotterdam zijn donderdag twee doden gevonden. Ze lagen in een huis aan de Bovenstraat in Oud-IJsselmonde. De politie houdt rekening met een afrekening in het criminele circuit.

Volgens de politie is er ook een man gewond geraakt. Hij werd gevonden op de Kasteelweg, in de buurt van de Bovenstraat. Het is niet bekend hoe erg hij eraan toe is. De man kon wel zelf de politie alarmeren.

Volgens getuigen is op de Kasteelweg een busje weggereden. Sommige getuigen melden dat er is geschoten. Anderen zeggen dat het ging om een steekpartij.

De politie laat weten dat de twee slachtoffers door geweld om het leven zijn gekomen, maar weet niet of het om een schietpartij gaat. Ook de gewonde man is volgens de politie het slachtoffer van geweld.

De politie zette een helikopter in. Ook zijn er veel agenten op de been die de omgeving uitkammen op zoek naar de daders. De omgeving van de Bovenstraat en de Kasteelweg is afgezet.

Omwonenden zeggen tegen RTV Rijnmond verbaasd te zijn dat het geweld in Oud-IJsselmond heeft plaatsgevonden. Er is niemand aangehouden.

Bron; RTV Rijnmond. Foto Beverwaardigheden.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.