Sport&Games dag Beverwaard weer succesvol

Sport en Games Beverwaard
Sport en Games Beverwaard

De tweede Sport&Games playground dag is al weer een feit. Hoewel er genoeg te spelen was in het park tussen de Schinnenbaan en de Oude Watering leek er iets minder opkomst dan de vorige editie op 1 mei j.l. Waarschijnlijk was de vakantie periode hier debet aan.

Het plezier was er niet minder om voor de jeugd uit de Beverwaard. Grote opblaasbare speelkussens vulde het park voor de wat kleinere en grotere jeugd tot circa 12 jaar. Een kleine bungee-jump mocht niet ontbreken, en in de pannakooi kon men zich uitleven in een potje voetbal, twee tegen twee. Dit alles werd ook nog ondersteund met muziek. Aan de elektronische race games, die gespeeld konden worden, was een prijs gekoppeld, deze waren ter beschikking gesteld door de winkeliersvereniging uit de Beverwaard. Kinderen die de meeste games hadden gespeeld ontvingen ook een prijs.

Sport en Games Beverwaard
Sport en Games Beverwaard

De plaatselijke snackbar, welke aanwezig was met een kraam in het park, verkocht voor € 1,00 Slush Knuddes, een beker met print daarop van FC Knudde, en met een smaakvolle drinkijs erin. Nieuw was de foto-shoot met de Likejewijk-duim van het Facebook Magazine van de Beverwaard. Leuk om te zien dat de Facebook pagina leeft onder de bewoners van de Beverwaard. Vele foto’s zijn geschoten met de populaire duim. Deze foto’s zijn te zien op de Facebook Magazine Beverwaard.

Overige foto’s van de Beverwaardigheden.nl