Sinterklaashuis Beverwaard leuk en gezellig

Sinterklaashuis Beverwaard
Sinterklaashuis Beverwaard

Altijd nu al eens willen weten waar Sinterklaas woont gedurende zijn verblijf in Nederland? Dat konden de kinderen afgelopen dagen zelf zien in het Sinterklaashuis aan de Oude Watering, in Beverwaard. Daar was speciaal voor de goedheiligman een ruimte ingericht die de kinderen konden bezichtigen.

Zo was er een ontvangst ruimte waar een disco Piet voor muziek zorgde, en waar de kinderen tekeningen konden kleuren. Via de rondleiding Piet kwamen de kinderen bij de controle Pieten terecht. Hier werd al het speelgoed gecontroleerd. Daarna was het tijd voor het inpakken van al die cadeau’s. Stapels stonden na het inpakken te wachten voor transport.

Voordat Sinterklaas bezoek kreeg van de kinderen werd er een bezoekje gebracht aan de slaapkamer van de zwarte Pieten, want op dit moment hebben zij het erg druk, maar moet er ook tussen door gerust worden.

Na het bezoek aan de Sint verlaten de kinderen het Sinterklaashuis, welke een leuke indruk achterlaat voor de kinderen. Natuurlijk was er ook nog een klein presentje voor de bezoekers na het verlaten van dit huis die na zondag 22 november gesloten wordt. Het huis werd ingericht door de Sinterklaasbrigade.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: