Sinterklaas aangekomen in Oud IJsselmonde

Pakjesboot Sinterklaas komt aan in (Oud) IJsselmonde

Iets later dan gepland kwam zaterdagochtend Sinterklaas en zijn zwarte pieten aan bij het (Oude) IJsselmondsehoofd!

Sinterklaas verklaarde later dat het altijd weer een prachtig gezicht is om onder de Van Brienenoordbrug door te varen. Een spannend moment ook voor hem om te zien of de kinderen van IJsselmonde hem daar staan op te wachten, zei hij!

Koud was het onderweg zeker op de pakjesboot, zei de goedheiligman die geen plek meer kon vinden om even op benedendeks op te warmen, iedereen op de boot zat binnen! Warm kreeg hij het wel toen hij de vele blije kinderen met hun ouders zag staan op de kade langs de rivier de Maas, sprak hij later tot hen.

Vele handen werden geschud met Sinterklaas, en de pepernoten van de zwarte pieten vulde de kinderhandjes. Even op de foto, en daarna het optreden van dansschool IJsselmonde, en de toespraak. Gebiedscommissie voorzitter van IJsselmonde, Dhr. Luuk Wilson stond hem bij, en heette Sinterklaas van harte welkom!

Inmiddels stond het rijtuig al klaar die Sinterklaas verder zou brengen naar het hart van IJsselmonde het winkelcentrum Keizerswaard. Voordat hij daar zou arriveren werd hij ook nog door de kinderen in het winkelcentrum aan het Prinsenplein verwelkomt!

Sinterklaas vetrekt naar Prinsenplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.