Scooterbestuurder knalt op kerende auto op de Rhijnauwensingel

Ongeval scooter vs auto op de Rhijnhauwensingel
Ongeval scooter vs auto op de Rhijnhauwensingel

Op donderdagavond is er een scooterbestuurder op een auto gereden. De bestuurder van de scooter reed met hoge snelheid op een kerende auto vanuit een parkeervak aan diezelfde weg.

Een remspoor van enkele meters voor de impact ging daaraan vooraf, en het ongeval was onvermijdelijk. De scooterbestuurder kwam daardoor ten val nadat deze eerst over de motorkap van de auto tuimelde. Deze werd overgebracht met verwondingen naar het ziekenhuis, het is niet bekend hoe het met de bestuurder gaat van de auto. Zowel de auto als de scooter raakte zwaar beschadigd bij dit ongeval.

De Rhijnauwensingel wordt al jaren door de bewoners als racebaan beschouwd in de Beverwaard. Deze weg werd in 2014 geopend en moest enkele woonerven ontlasten van het vele doorgaande verkeer in de Beverwaard. Een bewoner was duidelijk in zijn commentaar, ‘dit moest een keer gebeuren’ hoge snelheden zijn hier aan de orde van de dag, en dan nog maar niet te spreken over wat hier in de avonduren gebeurt. Deze asfaltweg is te onveilig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.