‘Plekboek’ tovert heel Beverwaard om tot een groot spel

‘Plekboek’ tovert heel Beverwaard om tot een groot spel!

Er staat iets bijzonders te gebeuren in Beverwaard: het Plekboek Spel! Van 22 februari tot en met 8 maart toveren we de wijk om tot een groot levend spelbord, waarin alles draait om Beverwaard en haar inwoners. Ga op ontdekking uit, vind de spellen die door de wijk zijn verspreid, verzamel stickers en win een leuke beloning! Al spelende ga je met andere ogen naar je wijk kijken en kom je in contact met de andere inwoners van Beverwaard.

Je kunt het Plekboek Spel elk moment beginnen vanaf het Huis van de Wijk De Focus. Maar dat is niet alles! Op zaterdag 24 februaridonderdag 1 maart en zaterdag 3 maart organiseren we ook een leuke buurttour waarin je samen met andere Beverwaarders de wijk ingaat en meedoet aan het spel. Zin om mee te lopen? Stuur een mailtje naar info@plekboek.nl, of loop even binnen bij de Focus.

Het Plekboek Spel is onderdeel van het ‘Plekboek’, een nieuw soort reisgids waarin niet de plekken, maar de mensen centraal staan, vanuit de gedachte: ‘het zijn de bewoners, oud en nieuw, die een plek uniek maken’. Beverwaard is de eerste wijk die dit jaar een eigen Plekboek krijgt. Meer weten? Kijk dan op www.plekboek.nl!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.