Participeren in Beverwaard!

Er is een probleem. We bellen met de gemeente, en lossen binnen een week het probleem op. Dat is samenwerken voor een betere uitstraling in de wijk. Vorige week constateerde de bewoners van de Keverborgstraat een probleem aan hun achter tuinpad. Nadat de brug was geplaatst, was het achterpad niet teruggelegd, het was een rommeltje. Er is heel snel contact opgenomen over deze gang van zaken met de wijkcoördinator buitenruimte van de deelgemeente IJsselmonde. Deze zette er de vaart in om het achter tuinpad weer terug te laten leggen door de aannemer. En zie daar binnen een week keurig netjes opgeleverd.

Ook werd het park een beetje op orde gebracht omdat de aanleg van de bruggen best wel wat overlast veroorzaakt in de vorm van zand en modder op de voetpaden. De veger ging er overheen.

 

 

Eén antwoord op “Participeren in Beverwaard!”

  1. Super ben ook een bewoner aan de Keverborgstraat en loop elke dag met de kinderen door het park naar school toe ze zijn nog volop bezig met de bruggen maar het word super. De troep nemen we voor lief het moet eerst een rommeltje worden voor het beter kan worden ga zo door.

    Alleen nog een vraag mocht alles klaar zijn word er dan ook nog wat aan de paden in het park gedaan want die zijn helemaal kapot gereden?

    Met vriendelijke groet,
    Maaike

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: