Openingstijden winkels aangepast

De zondagsopenstelling voor winkels in Rotterdam is aangepast sinds eind mei 2018! Dat was de afgelopen weken te merken met het autoverkeer rond de parkeerplaatsen van het winkelcentrum in de Beverwaard!

De plaatselijke supermarkt ging het laatste jaar aldoor op zondag om tien uur open. Dus stonden de eerste bezoekers even voordat tijdstip al voor de winkel te wachten, niet wetende dat de tijden waren verandert naar 12:00 uur!

De nieuwe zondagsopenstelling zorgden daardoor voor enorme drukte met autoverkeer, zeg maar rustig een kleine chaos hier en daar! De winkels in heel Rotterdam, dus ook in Beverwaard, mogen vanaf 26 mei j.l. pas om 12:00 uur open gaan. Wel is de sluitingstijd verruimd naar 22:00 uur! Door deze nieuwe regel sluit de plaatselijke buurtsuper nu om 20:00 uur op zondag.

Toch gelden ervoor grotere bekende winkelcentra in Rotterdam weer uitzonderingen of afwijkende tijden op zon- en feestdagen, of rond evenementen. Voor meer info kunt u dit lezen op de website van de gemeente Rotterdam! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.