Onderzoek voor openhouden restaurant in de IJsselburgh

IJsselburgh aan de Schinnenbaan

Nadat er bekend werd dat het restaurant van de IJsselburgh per 1 januari aanstaande zou gaan sluiten wordt er nu druk achter de schermen gewerkt om te bezien of het toch open gehouden kan worden.

Dat bevestigde een van de welzijnsaanbieder PIT010 in IJsselmonde tegenover deze website. In goed overleg met de gebiedsadviseur IJsselmonde van de gemeente Rotterdam, zal dit probleem worden voorgelegd aan de Parasolgroep, het coöperatief samenwerkingsverband van zorg- en welzijnspartijen in IJsselmonde. Overigens valt Humanitas daar ook onder!

Voordat men verder gaat met het bedenken van een eventuele gerichte oplossing wachten zij eerst het antwoord af uit deze Parasolgroep. Dat is dus even afwachten! Er heeft nog geen gesprek plaatsgevonden over de ontstane situatie in de IJsselburgh met de wethouder van Rotterdam, als hij het initiatief daar toe neemt, een gesprek hierover voeren, zijn wij daar zeker toe bereid als PIT010.

De sluiting is een gevolg van de hoge kosten die door Humanitas nu uit het zorgbudget werden gebruikt om het restaurant open te houden. Voor hun overige restaurants in andere zorginstellingen werd een bedrijf gevonden om deze over te nemen, alleen voor de IJsselburgh tot nu toe niet. Vandaar de sluiting per 1 januari aanstaande. De aangrenzende recreatiezaal zou dan ook niet meer gebruikt mogen worden. Vooralsnog blijkt dat deze wel gewoon gebruikt kan worden!

 

 

 

Geef een reactie

© 2022 - Beverwaardigheden.nl

Website gehost door: Windt IT

%d bloggers liken dit: