Ondanks regen, geslaagd wijkfeest Beverwaard

Wijkfeest Beverwaard 2013
Wijkfeest Beverwaard 2013

Ondanks dat de regen het wijkfeest parten speelde was het toch een gezellige dag. Veel bewoners namen de moeite om een rondje te lopen over de Oude Watering waar alle kramen van kooplieden stonden. Zoals gebruikelijk waren er ook weer kleine kermis attracties aanwezig, en de kinderboerderij mocht ook niet ontbreken. In het grote park stond een enorm luchtbed in de vorm van een kasteel.

De grote tent met de ‘Like je Wijk’ beurs trok ook veel aandacht. Maatschappelijke partners die er zijn in IJsselmonde, en dus ook de Beverwaard waren hier aanwezig. Zoals Kiddooz, Centrum voor Jeugd en Gezin, Stadstoezicht. De Judover. Hashi was ook aanwezig, dit i.v.m. de verhuizing in de toekomst naar het gebouw van de voormalige Switch aan de Beverwaardseweg. Natuurlijk was ‘Like je wijk’ ook aanwezig met een camera en een klein gebakje. Diegene die het leukst op de foto ging ontvangt een leuk pakket Like je wijk hebbedingetjes thuis. Daarnaast werden er ook optredens verzorgd met dans en muziek ondersteunt met een dj afkomstig uit de Beverwaard.

Al met al kan men terugzien op een geslaagde 14 september die als een van de natste wijkfeest de boeken ingaat, maar des al niet te min met een gezellig, en informatief karakter voor de bewoners. Natuurlijk zijn er ook weer diverse foto’s gemaakt. De foto’s met de Facebook duim bekijkt u binnenkort op Facebook Beverwaard Magazine. De overige foto’s via link op deze website of bij www.fotojoop.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.