Oliebollenkramen staan weer in IJsselmonde

Reemers Hollandse Gebakkraam bij Keizerswaard

De olliebollenkramen in IJsselmonde zijn gearriveerd, ze staan op de bekende locaties en zijn sinds kort weer open. Hoewel de herfst qua temperatuur zacht verloopt tot nu toe, gaat zo’n bruine rakker bij de IJsselmondenaren er altijd wel in. Het is net zoals erwtensoep, die eet je niet alleen in de winter, maar ook gewoon in de zomer, omdat het lekker is!

Voor het 41e jaar staat de kraam van Reemer uit Bergen op Zoom ook weer op deze plaats voor het winkelcentrum Keizerswaard, aan de Groeninx van Zoelenlaan. De vergunningen om in IJsselmonde te mogen staan worden al tijdig aangevraagd bij de gemeente! Als eenmaal de kraam wordt geplaatst, meestal halverwege oktober, dan kijken de klanten reikhalzend uit wanneer het luik opengaat!

Die klanten stonden afgelopen maandagmiddag al in de rij voor de oliebol, met of zonder krenten. Voor de lekkere zoetekauw zijn er bollen met nutella, kinder bueno, oreo, of een tonychocolonely bol!

De vraag aan Reemer of de oliebol in prijs is gestegen door de inflatie? Door slim in te kopen kon hij mededelen dat de prijs hetzelfde is gebleven voor zijn oliebollen net zoals vorig jaar. In november gaat de kraam ook weer op de zondag open van 12:00-17:00 uur.