Nieuwjaarswisseling Beverwaard verloopt relatief rustig

Traditioneel fietst de beheerder van deze website na de jaarwisseling een rondje door de wijk Beverwaard. Het is dan altijd weer een verassing wat je allemaal tegen komt na het grootste feest in Nederland!

Dit jaar was er de indruk dat er meer schade was aangebracht aan andermans eigendommen dan de vorige jaarwisseling. Aan de tramhalte Croystraat moesten een aantal ruiten het ontgelden en een prullenbak aan dit volksfeest!

Alhoewel de brandweer het in de omliggende wijken druk had, blijkt dat deze weinig branden of brandjes te blussen hadden in de Beverwaard. Brandjes zullen er ongetwijfeld geweest zijn?

Het viel wel op dat prullenbakken overvol langs de straatkant stonden, zaterdag voor de kerst was er een ophaaldag geweest, maar een hoop bewoners wisten dit niet. Nu samen met al dat vuurwerk op straat valt er nog een hoop werk te verzetten 2 januari.

Overvolle kliko’s aan de Rhijnauwensingel

Toch waren er vanochtend nog weinig bewoners die de bezem ter hand namen om het hun afgestoken vuurwerk op te ruimen. Ok, het was nog wel een beetje vroeg, maar aan de Rhijnauwensingel stond een oudere heer al te vegen. “Ik heb geen stukkie vuurwerk afgestoken, maar het moet toch opgeruimd worden”? Gelijk heeft die man! Het zou eigenlijk de eerste goede voornemen moeten zijn in het nieuwe jaar van die mensen die het af hebben gestoken? Opruimen!

Gelukkig nieuwjaar!

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.