Nieuw clubverzamelgebouw Varkenoord later opgeleverd

Het nieuwe clubverzamelgebouw is zoals verwacht niet klaar voor de start van het nieuwe voetbal en -hockeyseizoen. De voetbalfusieclubs onder de nieuwe naam FC IJsselmonde, Overmaas en Hockeyclub Feijenoord moeten de eerste competitiewedstrijden al improviseren om hun seizoen op te starten op het vernieuwde complex die een fonkelnieuw clubverzamelgebouw krijgt!

De hockeyclub traint al op het vernieuwde complex, en moet gebruik maken van de oude accommodatie, van één der voetbalclubs v.w.b. de kleedruimtes. Dat geldt ook voor de voetbalverenigingen, zij moeten nog vanuit hun oude onderkomen de start van het nieuwe seizoen beginnen.

Vandaag was er een handje vol aannemers bezig aan het vernieuwde clubverzamelgebouw, maar er moet nog een hoop gebeuren. Bijvoorbeeld aan de buitenzijde van het pand, ook de drie kantines zijn nog lang niet gereed, en men was ook nog bezig met de kleedruimtes. Aan de buitenzijde moet nog beplating aangebracht worden alsmede een trottoir om het pand heen. Aan de binnenzijde moeten de clubs zelf hun inrichting nog gaan plaatsen.

Volgens een aannemer, die vandaag bezig was met het leggen van plavuizentegels op het loopgedeelte op de 1e etage, is het soms monnikenwerk zoals dit karwei. Een andere aannemer is bezig om een hekwerk te plaatsen op en rond de tribunes van het pand.

Zicht vanaf de 1e etage

Het mag duidelijk zijn dat de streefdatum was om voor de vakantie van de bouwvakkers het pand op te leveren. Helaas is dit niet gelukt! Het mag gezegd worden als het clubverzamelgebouw straks klaar is gaat het er ongetwijfeld schitterend uitzien. Alleen al vanaf de eerste etage heeft men al een mooi overzicht rondom het pand over alle sportvelden. Dat geldt ook voor de tweede etage bovenop de kantines!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.