Meer dan geslaagde Halloween editie in Beverwaard

Terror-Clown ook weer aanwezig!

De organisatoren van het Halloweenfeest in Beverwaard kan terugkijken op een wel zéér geslaagde editie van 2018. Alles zat mee, de publieke belangstelling en het mooie weertype!

Om twee uur in de middag gingen de kramen open voor de kinderen om te knutselen, daaraan was ook een braderie gekoppeld. Het werd een enorme toeloop met bezoekers, ook van buiten de wijk Beverwaard bleek later. Het evenement die al vele jaren op de kaart staat was (bijna) geheel gratis om aan deel te nemen!

Aan media belangstelling had men ook niet te klagen dit keer! Rtv-Rijnmond, OPEN Rotterdam, en het Rotterdams Dagblad besteedde er ruimschoots aandacht aan. Zelfs bij die laatste werd er afgelopen week een groot artikel aan gewijd in de krant! Misschien dat het daarom dit keer wederom een groot succes werd!

De lampionnen optocht door het park, gelegen tussen de Schinnenbaan en de Oude Watering, nam maar liefst een half uur in beslag . Met recht dat Beverwaard kan zeggen dat zij het grootste Halloweenfeest van Rotterdam hebben?

Vuurwerk sloot het Halloweenfeest af

Daarna dromde de menigte wederom naar hetzelfde park, want Halloweenfeest zonder afsluiting met vuurwerk is geen feest! Het moment was al weer daar aangebroken om hèt evenement van de Beverwaard af te sluiten! Mede door het windstille weertype kwam het vuurwerk dit jaar extra tot zijn recht. Met volle teugen genoten de aanwezigen van dit spektakel welke met applaus en luid gejoel werd ontvangen!

Ps: de foto’s die Beverwaardigheden heeft gemaakt worden z.s.m. naar het Facbook van Like je wijk Beverwaard toegezonden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.