Man met smoezen in Beverwaard blijkt verward persoon

Na de eerste berichtgeving op deze website over een man die met smoesjes aanbelt bij bewoners blijkt dit een verward persoon te zijn. Via het twitteraccount van de Politie IJsselmonde kreeg de Beverwaardigheden dit medegedeeld.

Het blijkt dat de verwarde man bij de politie bekend is. Hij houd eigenlijk al de hele maand de wijk in zijn greep om aan te bellen met verschillende smoesjes. Sleutels kwijt, en vraagt om geld voor een tramkaartje etc…! Hoewel dit gedrag van de man voor overlast zorgt in de wijk doet hij dit ook nog eens op tijdstippen waarop dit zeker niet gewenst is, namelijk in de (late)avonduren.

Door het gedrag van deze man is de Whatsapp groep in de Beverwaard een aantal malen ingezet om bewoners te waarschuwen. Hij is nu gedeeltelijk uit de anonimiteit gehaald. Op dat punt bewijst het zijn functie en zijn nut dus zeer zeker.

Hoewel de man niet agressief overkomt, en is volgens de politie, blijft het de zaak dat u het wel blijft melden! Dan blijft er de vraag of er genoeg gedaan wordt om deze situatie van de afgelopen maand te voorkomen. Daar is helaas te weinig over bekend!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.