Man met smoezen actief in de Beverwaard

Begin dit jaar belde een man laat aan bij twee woningen in de Keverborgstraat. Twee keer bleek later dat hij een andere reden had gebruikt om aan te bellen. De eerste reden was dat hij zijn sleutels kwijt was, en de tweede reden om aan te bellen was, omdat hij om geld vroeg.

Vorige week bleek het volgens een melder van de Whats App groep in de Beverwaard dat het waarschijnlijk om hetzelfde persoon ging. Afgelopen woensdagavond op 27 januari belde de man aan in de Beesdestraat, weer met dezelfde smoezen. Het blijkt dat hij in de avonduren actief is. Daarop is door de Whats App groep wederom gereageerd en is de politie ingelicht via 112 i.v.m. een verdachte situatie.

Volgens beschrijving zou het om een man gaan van buitenlandse afkomst, tussen de 175cm en 185cm lang. Hij droeg op 27 januari een trainingspak met de kleuren paars, zwart en groen. Volgens ooggetuige zou hij een litteken op zijn lip hebben. Misschien herkent u deze man of kan iemand meer vertellen over dit persoon of heeft de man bij u ook aangebeld? Woont hij in de Beverwaard? Neemt u dan hierover contact op met de politie 0900-8844.

6 antwoorden op “Man met smoezen actief in de Beverwaard”

 1. Deze maan is net AAN MIJ DEUR GEWEEST OVER GELD NODIG OM SLEUTEL OP TE HALEN BIJ ZIJN ZUS IK ZIJ JE BENT GEEN BUURMAN GA POLITIE BELEN TIEN RENDE HIJ WEG RIXHTING RHIJNAUWENSINGEL IK WOON OP HUNENBORGPLANTSOEN PFF HAD INDERDAAD LITEKEN OP ZIJN LIP

 2. Bij ons in de Weldamsingel is hij ook al ongeveer 3x langs geweest eerste keer open gedaan hij vroeg inderdaad om geld heb ik niet gegeven, daarna niet meer open gedaan voor hem, heb hem nu al een tijd niet gezien.

 3. Ik heb in de avond van 27-1-2016 bezoek gehad van een man met die beschrijving .
  Alleen licht blauw met wit tranings jasje .
  Had problemen met zijn sleutel en kon bij zijn broer de reserve sleutel halen maar had geen geld .
  Dus vermoedelijk actief op de loevesteinsingel.

 4. Klopt zo”n twee weken geleden stond hij hier(schinnenbaan)aan de deur rond half 12 in de avond
  Hij was een shoarma wezen eten,en was zijn sleutels kwijt of vergeten,en hij vroeg om 3 euro om met de tram naar zijn zus te gaan,omdat die een reserve sleutel had.
  Mensen doe nooit de deur open na een bepaalt tijdstip

 5. Gisterenavond (2/2/16) om 23:15 stond hij bij ons voor de deur met dezelfde smoes dat hij een buurman was en dat hij zijn sleutels kwijt was.
  Op het moment dat hij dat zei wist ik meteen om wie het ging en heb toen meteen 112 gebeld en liep hij snel weg.
  De litteken op zijn lip lijkt op een litteken na een hazenlip correctie.
  Wees op je hoede allemaal

Geef een reactie