Man met smoezen actief in de Beverwaard

Begin dit jaar belde een man laat aan bij twee woningen in de Keverborgstraat. Twee keer bleek later dat hij een andere reden had gebruikt om aan te bellen. De eerste reden was dat hij zijn sleutels kwijt was, en de tweede reden om aan te bellen was, omdat hij om geld vroeg.

Vorige week bleek het volgens een melder van de Whats App groep in de Beverwaard dat het waarschijnlijk om hetzelfde persoon ging. Afgelopen woensdagavond op 27 januari belde de man aan in de Beesdestraat, weer met dezelfde smoezen. Het blijkt dat hij in de avonduren actief is. Daarop is door de Whats App groep wederom gereageerd en is de politie ingelicht via 112 i.v.m. een verdachte situatie.

Volgens beschrijving zou het om een man gaan van buitenlandse afkomst, tussen de 175cm en 185cm lang. Hij droeg op 27 januari een trainingspak met de kleuren paars, zwart en groen. Volgens ooggetuige zou hij een litteken op zijn lip hebben. Misschien herkent u deze man of kan iemand meer vertellen over dit persoon of heeft de man bij u ook aangebeld? Woont hij in de Beverwaard? Neemt u dan hierover contact op met de politie 0900-8844.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.