Like-Je-Wijk Tornado een enorm succes!

Zondagochtend was het dan zover, de wijkactiviteit die op de agenda stond van het Facebook Beverwaard Magazine, Like Je Wijk werd ten uitvoer gebracht. Even voor tien uur verzamelden zich ongeveer een dertig tal mensen van jong tot oud in de Bsv de Stormpolder. Opdracht was het vele zwerfvuil opruimen in het randpark van de Beverwaard langs de A 16.

Het is de bewoners al een tijdje een doorn in het oog dat al dat zwerfvuil in het mooie en grootste park van de Beverwaard tussen het groen ligt. Dus de handen zelf eens uit de mouwen gestoken, en rond de klok van tien uur werd er vanaf die tijd geprikt. We zijn zelf de veroorzakers van deze troep volgens een bewoner, en de Roteb heeft zijn handen al vol in de wijk zelf.

De gemeente IJsselmonde faciliteerde de aanwezigen met handschoenen, papierprikkers, en vuilniszakken. Na anderhalf uur prikken tot aan de Cornelis van Beverenbrug was het resultaat verbluffend. Naast de 32 zakken vol met vuil kwam er ook nog een brommerframe en een rolgordijn uit het park te voorschijn. Eigenlijk niet normaal.

De Like je Wijk Tornado werd afgesloten met een kop soep, en een broodje. Nog snel even met z’n allen op de foto met de grote vangst aan zwerfvuil. Op dat moment kwam het zonnetje even doorzetten met een knipoog naar de enthousiaste bewoners die het park hadden schoongemaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.