Kiss en Ride-zone Maasstad Ziekenhuis binnenkort betaald na 15 minuten parkeren

Wie straks gebruik wil maken van de Kiss en Ride-zone bij de hoofdingang van het Maasstad Ziekenhuis kan dat nog 15 minuten gratis doen! Daarna gaat de meter lopen en betaald de bestuurder bij het uitrijden maar liefst €7,50.

Het parkeren op de Kiss en Ride-zone is al van het begin af aan niet alleen een doorn in het oog van het ziekenhuis toen de deuren werden geopend zo’n 10 jaar geleden, maar ook die van de bezoekers. Per 12 december aanstaande komt er een ander parkeerbeleid zo laat het Maasstad weten op haar website!

Om de bereikbaarheid van ons ziekenhuis te verbeteren hebben we het voorplein anders ingericht. Op maandag 12 december 2022 zijn de werkzaamheden afgerond. De Kiss & Ride zone is vanaf dan voorzien van slagbomen en er wordt op kenteken ingereden.

Wat is er veranderd! De eerste 15 minuten mag u gratis verblijven op de Kiss & Ride zone. Daarna betaalt u een starttarief van € 7,50 en iedere extra 15 minuten komt hier € 7,50 bij. Betalen kan alleen met pin bij uitrijden bij de slagbomen. Er is een vaste parkeer- en laadplek voor de Maasstad-shuttle en er is een rolstoelstalling. Laden en lossen is niet meer toegestaan.

Maak gebruik van onze bestaande voorzieningen! Parkeer in de Q-Park parkeergarage Krimpenerstraat achter het ziekenhuis en pak de Maasstad-shuttle naar de ingang Revalidatie óf de hoofdingang. Of maak gebruik van de ingang aan de achterzijde van het ziekenhuis (schuin tegenover de parkeergarage). Heeft u extra hulp nodig? Onze receptie helpt u graag verder.

Lees alles over de herinrichting en onze voorzieningen op www.maasstadziekenhuis.nl/voorplein.

Bron: Maasstad Ziekenhuis. Foto’s Beverwaardigheden.nl