Kerstgevoel door Facebook Magazine Beverwaard

Like je Wijk facebook Beverwaard Magazine logo

De tweeduizend Likes die gehaald werden op de Facebook pagina Beverwaard Magazine zijn omgezet in een kerstdiner voor alleenstaande op 2e kerstdag, want elke muisklik op die bekende duim was een euro waard. Op die dag wordt er in de speeltuin de Stormpolder in de wijk door het gehele team van vrijwilligers een gezellige dag georganiseerd. De beheerder van de Stormpolder was in zijn nopjes, en liet al weten dat hij nu met de voorbereidingen gaat beginnen, vervoer, entertainment en aankleding etc…. Toch ook een kerstgevoel voor deze mensen.

Het Facebook magazine zag het daglicht kort voor de zomer in de Beverwaard en kenden binnen 3 maanden tijd tweeduizend Likes op haar Facebook. Die worden nu verzilverd in de vorm van een kerstdiner voor alleenstaande in de Beverwaard. Deze manier van nieuwe communicatie vanuit de deelgemeente naar bewoners toe laat de allerlaatste nieuwtjes zien over de wijk Beverwaard in foto en beeldmaterieel. Inmiddels staat de teller van de Likes op 2130, dus nog steeds groeiende.

Afgelopen zaterdag zag de eerste Like je Wijk Tafel het daglicht in het park aan de Schinnenbaan. Ook dit was een succes qua opkomst na een oproep op datzelfde Facebook pagina. Dit krijgt ook weer een vervolg in andere delen van de wijk, want het is ook de bedoeling dat er interactie ontstaat terug naar de deelgemeente IJsselmonde over zaken die verbeterd kunnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.