Kata teams Judovereniging Hashi naar WK in Malaga

Kata team JV Hashi
Kata team JV Hashi

Het judo-seizoen 2014/2015 is voor judovereniging Hashi op een geweldige manier gestart.

Ter voorbereiding op het wereldkampioenschap Kata, op 20 en 21 september aanstaande te Malaga (Spanje), hebben de teams van Hashi aan de 2e Open Team Kampioenschappen Judo Kata deelgenomen in Lepelstraat. In een zeer mooi en kwalitatief sterk deelnemersveld uit Nederland, België en Duitsland wisten de judoka van Hashi, Monique Hompus en Angelique Wolters (Ju-No-Kata) en Willem Hompus en Edwin Bruinaars (Kime-No-Kata), de 2e plaatsen in hun wedstrijd te bemachtigen. De judoka’s Boaz van Dam en Tom Zandwijk (Nage no Kata) behaalden een prima 5e plaats. Daarmee behaalde zij als team een mooie 4e plaats.

Het Open Kata kampioenschap was een goede graadmeter voor het aankomende wereldkampioenschap. De koppels zijn vervolgens met de verbeterpunten aan de slag gegaan en hebben onlangs met de Japanse Shinan Yamamoto (9e Dan), die Hashi bezocht, hier goed aan gewerkt.

Alle judoka van Hashi wensen hun meesters veel succes toe op het aankomende wereldkampioenschap. Ook zijn de judoka super trots op hun meesters en is er grote waardering voor hun inzet. De meesters doen op het wereldkampioenschap weer ontzettend veel ervaring op en leren er ook veel van. De opgedane kennis en vaardigheden wordt vervolgens weer doorgegeven aan de vele judoka die met veel enthousiasme en plezier bij Hashi judoën.

Tekst en foto via M. Dekker

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.