Jeugdfilms in Cinema Islemunda

Filmtheater Islemunda
Filmtheater Islemunda

Islemunda, Podium van IJsselmonde, Herenwaard 17 vertoont zondagmiddag 22 februari om 14:00 uur de Nederlands gesproken familiefilm Pijnstillers. Kijkwijzer: 9 jaar.

PIJNSTILLERS is een aanrader voor iedereen en voor Carry Slee, (Spijt, Afblijven, Radeloos), fans!
Casper woont alleen met zijn moeder. Zijn vader verliet het gezin toen Casper nog een baby was. Wanneer zijn moeder ernstig ziek wordt, wil hij niets liever dan zijn vader vinden. Via via weet hij het adres van zijn vader te achterhalen. Hij kan hem nu eindelijk ontmoeten.

_________________________________________________________________________

En woensdagmiddag 25 februari – aanvang 14:00 uur – de Nederlands gesproken fantasiefilm Heksje Lilly en de reis naar Mandolan. Kijkwijzer: 6 jaar.
Deze fantasievolle familiefilm is de tweede film die gebaseerd is op de populaire Heksje Lilly-boeken van de Duitse auteur Knister.
Entreeprijs per voorstelling € 3,00.

HEKSJE LILLY EN DE REIS NAAR MANDOLAN:
Heksje Lilly ontvangt een bijzondere brief. De Koninklijke Troon van Mandolan is betoverd en ze hebben daar dringend de hulp van Heksje Lilly nodig. Natuurlijk wil Lilly graag helpen en ze vertrekt samen met het draakje Hector naar het exotisch land Mandolan.
Zal het haar lukken om de troon te bevrijden van de toverspreuk?

_________________________________________________________________________

Golden Globewinnaar ‘Boyhood’ in Cinema Islemunda

Boyhood heeft al vele nominaties behaald, o.a. 6 OSCAR nominaties en won onlangs de Britse Bafta Award en 3 Golden Globe Awards voor beste dramafilm, beste regisseur en beste actrice in een bijrol (Patricia Arquette).
Prachtfilm waarin een Amerikaanse jongen wordt gevolgd van zijn zesde tot zijn achttiende. Met Ethan Hawke, Patricia Arquette en Ellar Coltrane.
Boyhood vertelt het verhaal van twee gescheiden mensen (Patricia Arquette en Ethan Hawke) die hun kind opvoeden. Centraal staat het leven van de 6-jarige Mason en de emotionele reis die hij aflegt vanaf zijn kindertijd tot aan volwassenheid.

Islemunda, Podium van IJsselmonde, Herenwaard 17, vertoont op woensdagavond 25 februari om 20.00 uur de veelgeprezen film ‘Boyhood’ van Richard Linklater.
Volgens de Volkskrantlezer de film van het jaar 2014.
Entree € 5,00. Voorverkoop: www.islemunda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.